•   Hög Kvalité
  •   Fri frakt från 499 kr
  •   Snabb leverans 3 - 5 vardagar

Leveransinformation

Vi samarbetar med DB Schenker, vilket ger oss förmånliga villkor och utmärkta tjänster som du som kund får bra nytta av. Vi numrerar varje försändelse, vilket fungerar som ett spårnummer hos DB Schenker. Det innebär att vi kan spåra våra försändelser till dig och på så sätt säkerställa att du kan känna dig trygg som kund hos oss.

OBS: För att du som kund skall vara trygg och säker när du handlar från Egyptiska Compagniet AB är det viktigt att du fyller i  din e-mailadress och ditt mobilnummer när du lägger din order. Det underlättar kommunikationen mellan dig och oss. Det ger dig även möjlighet att spåra din försändelse.

Din order via www.egyptiskacompagniet.com registreras och packas samma vardag eller närmaste vardag efter att den mottagna ordern registrerats. När vi packat din order levereras ditt paket till PostNords ombud senast dagen efter. Räkna med att ditt ombud har ditt paket för utlämning inom tre till fyra dagar efter du lagt din order. Har du beställt hemkörning av ditt paket kommer du att aviseras inom tre till fyra dagar efter att du lagt din order.

Minimiköp är 199 kr. Fri frakt på alla köp. Alla fraktpriser är inklusive moms.

Vi hoppas att det finns ett utlämningsställe nära dig. Om det inte är så är du välkommen att kontakta oss, så ser vi till att du får dina varor hem till dig på bästa möjliga sätt.

Skadat paket eller skadade kolli

Skadat paket:

Om ditt paket är skadat vid mottagandet skall du anmäla det omedelbart till utlämningsstället eller till DB Schenkers chaufför vid hemkörning. Det gäller även om ytteremballaget är skadat, oavsett om du kan avgöra om varan är skadad eller inte. Du har som kund ingen skyldighet att ta emot skadat paket. Om det rör sig om dolda skador skall dessa anmälas senast inom fem arbetsdagar från mottagandet. Kontakta oss på admin@egyptiskacompagniet.com och beskriv skadan, gärna med bilder. Spara alltid originalförpackningen, och fotografera gärna produkten vid skada som inte noterats vid utlämningstället eller av chaufför vid överlämnandet.

Saknade kolli:

Om din leverans saknar ett kolli skall detta anmälas omedelbart till utlämningsstället eller till chaufför vid hemkörning.

 

Produkter

Kundservice

Handla tryggt

Om oss

Hållbarhet