•   Hög Kvalité
 •   Fri frakt från 499 kr
 •   Snabb leverans 3 - 5 vardagar

Köp- och leveransvillkor

Egyptiska Compagniet AB, 556845-8599, erbjuder produkter av högsta kvalitet. Vi har som mål att alltid ge trygg och säker service till våra kunder. Dessa köp- och leveransvillkor tillämpas på samtliga köp och beställningar gjorda på www.egyptiska compagniet.com, där kunden är bosatt i Sverige. I de fall där kunden är bosatt i en medlemsstat inom EU annan än Sverige är villkoren tillämpliga i de delar där de inte avviker från konsumentlagstiftningen i kundens land. Vi följer den konsumenträtts lagstiftningen i kundens land där så föreskrivs av EU-regler.

Som kund hos Egyptiska Compagniet AB har du rätt att begära information kring dina registrerade personuppgifter. Du har även rätt att begära att dina personuppgifter ändras eller raderas. Kontakta oss på admin@egyptiskacompagniet.com

Vid frågor kontakta oss på info@egyptiskacompagniet.com.  Vår målsättning är att kundservice ska besvara ditt mail inom 24 timmar vardagar.

 

Produkter och totalkostnad

Samtliga produkter vi säljer kan användas i Sverige. Totalkostnad, inklusive fraktkostnad, eventuella andra avgifter och moms är tydligt specificerade i kassan. Erbjudanden är tydligt angivna med tidsbegränsning och övriga villkor. Lagerstatus visas alltid på respektive produktsida. Vi reserverar oss för slutförsäljning. 

 

Leveransvillkor

Vi samarbetar med DB schenker vilket ger oss förmånliga villkor och utmärkta tjänster som du som kund får bra nytta av. Vi numrerar varje försändelse som fungerar som ett spårnummer hos DB Schenker. Det innebär att vi kan spåra våra försändelser till dig och på så sätt säkerställa att du kan känna dig trygg som kund hos oss.

OBS: För att du som kund skall vara trygg och säker när du handlar från Egyptiska Compagniet Ab är det viktigt att du fyller i  din e-mail adress och ditt mobilnummer när på lägger din order. Det underlättar kommunikationen mellan dig och oss. Det ger dig även möjlighet att spåra din försändelse.

Din order via www.egyptiskacompagniet.com registreras och packas samma vardag eller närmaste vardag efter mottagen order registrerats. När vi packat din order levereas ditt paket till Postnords ombud senast dagen efter. Räkna med att ditt ombud har ditt paket för utlämning inom 3 - 4 dagar efter du lagt din order. Har du betällt hemkörning av ditt paket kommer du att aviseras inom 3 - 4 dagar efter du lagt din order.

Minimi köp är 199 kr. Fri frakt gäller vid alla köp. Alla fraktpriser är inklusive moms.

Vi hoppas att det finns ett utlämningsställe nära dig. Om det inte är så är du välkommen att kontakta oss så ser vi till att du får dina varor hem till dig på bästa möjliga sätt.

 

Försäljning till minderåriga

Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Kontakta oss på info@egyptiskacompagniet.com för mer information.

 

Priser

De priser du finner på webbsidan www.egyptiskacompagniet.com är dagsaktuella priser inkl. 25% (alt 6%) moms. Momsen redovisas i ordersammanställningen tillsammans med eventuella fraktkostnader som skall bekräftas innan köp. Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra priserna motsvarande. Prisjusteringar kan ske när som helst utan anmälan eller avisering.

Presentkortskod / Rabattkod

Eventuell presentkortskod eller rabattkod anges i kassan under "Ange rabattkod / presentkortskod". Rabattkoder kan ej kombineras med varandra om inte detta tydligt har angetts i villkoren för den specifika rabattkoden. Ansvaret för att ange korrekt rabattkod ligger hos kunden och prisjusteringar pga. felaktig rabattkod kan ej genomföras i efterhand. Fler än ett presentkort kan ej användas på ett köp i kassan. Vänligen kontakta oss om du vill använda fler presentkort vid samma beställningstillfälle.

 

Priser utanför EU (gäller ej kunder i Norge)

Vid köp, där ordern skeppas utanför EU, debiteras ingen moms. I priset ingår ej eventuell införselmoms, skatter, tullavgifter samt administrativa avgifter till fraktleverantör i destinationslandet. Dessa betalas i förekommande fall av mottagaren. Avgifternas storlek varierar från land till land. Observera att priserna automatiskt presenteras i ditt eget lands valuta. Tillgängliga valutor på webbplatsen är EURO, GBP, USD, NOK, DKK och SEK. För besökare från övriga länder utanför EU presenteras priserna i USD.

 

Ångerrätt

Du har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera funktion och finish. Vi förbehåller oss rätten att vid retur av vara göra ett värdeminskningsavdrag om varans status har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset.

Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du utan frågor returnera dina produkter till oss inom 30 dagar efter att du har mottagit dem. Vid delleverans gäller 30 dagar efter att du har mottagit den sista varan på din order. Återbetalning sker sedan snarast, inom högst 14 dagar efter att vi har fått produkterna till oss. Återbetalning sker med samma betalsätt som ursprungligen använts. Vid returen bör produkterna packas ordentligt i oskadad originalförpackning samt originalemballage. Originalförpackningen får inte användas som ytterkartong då produkten kan skadas. 

För att kunna hantera din retur behöver vi ditt namn, kundnummer och ordernummer - bifoga följesedeln i paketet och ange tydligt vad du vill returnera så har vi all information vi behöver för att snabbt kunna hantera din retur. 

Vid eventuellt utnyttjande av returrätt betalar du fraktkostnaden. Returer ska skickas till vår adress, som du finner längst ner på hemsidan, och det går bra att paketet skickas till ombud för uthämtning.

Tänk på att du ansvarar för att varorna kommer fram hela till oss. Packa därför gärna varorna noggrant så att de inte skadas och gärna med en spårbar försändelse, t.ex. paket eller rekommenderat brev. Vid retur av paket från utlandet är det viktigt att märka paketet med RETUR för att undvika extra kostnader. Ångerrätt gäller inte för måttanpassade eller specialbeställda produkter enligt dina instruktioner såsom anpassningar och modifieringar av originalprodukter.

 

Garantier

Naturligtvis har du de sedvanliga garantier som finns på de varor du köper av oss. Vi följer de regler som omfattas av Konsumentköplagen. Se www.konsumentverket.se för mer information. Garantivillkoren gäller i Sverige.

Betalning

Egyptiska Compagniet AB erbjuder följande betalningsalternativ:

 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar

 • Betalningstid - alltid 14 dagar

 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*

 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se

 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar

 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet

 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura

 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad

 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp

 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

 

- Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkter

Kundservice

Handla tryggt

Om oss

Hållbarhet