•   Hög Kvalité
  •   Fri frakt från 499 kr
  •   Snabb leverans 3 - 5 vardagar

Byten och returer

Du har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera funktion och finish. Vi förbehåller oss rätten att vid retur av vara göra ett värdeminskningsavdrag om varans status har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset.

Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du utan frågor returnera dina produkter till oss inom 30 dagar efter att du har mottagit dem. Vid delleverans gäller 30 dagar efter att du har mottagit den sista varan på din order. Återbetalning sker sedan snarast, inom högst 14 dagar efter att vi har fått produkterna till oss. Återbetalning sker med samma betalsätt som ursprungligen använts. Vid returen bör produkterna packas ordentligt i oskadad originalförpackning samt originalemballage. Originalförpackningen får inte användas som ytterkartong då produkten kan skadas. 

För att kunna hantera din retur behöver vi ditt namn, kundnummer och ordernummer - bifoga följesedeln i paketet och ange tydligt vad du vill returnera så har vi all information vi behöver för att snabbt kunna hantera din retur. Om du inte har kvar din följesedel så kan du skriva ut denna PDF och lägga i paketet: Returblankett

Vid eventuellt utnyttjande av returrätt betalar du fraktkostnaden. Returer ska skickas till vår adress, som du finner längst ner på hemsidan, och det går bra att paketet skickas till ombud för uthämtning.

Tänk på att du ansvarar för att varorna kommer fram hela till oss. Packa därför gärna varorna noggrant så att de inte skadas och gärna med en spårbar försändelse, t.ex. paket eller rekommenderat brev. Vid retur av paket från utlandet är det viktigt att märka paketet med RETUR för att undvika extra kostnader. Ångerrätt gäller inte för måttanpassade eller specialbeställda produkter enligt dina instruktioner såsom anpassningar och modifieringar av originalprodukter.

Se även här för skadade eller saknade kolli.

Produkter

Kundservice

Handla tryggt

Om oss

Hållbarhet