•   Hög Kvalité
  •   Fri frakt från 499 kr
  •   Snabb leverans 3 - 5 vardagar

Almänna villkor

Köp- och leveransvillkor

Egyptiska Compagniet AB, 556845-8599, erbjuder produkter av högsta kvalitet. Vi har som mål att alltid ge trygg och säker service till våra kunder. Dessa köp- och leveransvillkor tillämpas på samtliga köp och beställningar gjorda på www.egyptiska compagniet.com, där kunden är bosatt i Sverige. I de fall där kunden är bosatt i en medlemsstat inom EU annan än Sverige är villkoren tillämpliga i de delar där de inte avviker från konsumentlagstiftningen i kundens land. Vi följer den konsumenträtts lagstiftningen i kundens land där så föreskrivs av EU-regler.

Som kund hos Egyptiska Compagniet AB har du rätt att begära information kring dina registrerade personuppgifter. Du har även rätt att begära att dina personuppgifter ändras eller raderas. Kontakta oss på admin@egyptiskacompagniet.com

Vid frågor kontakta oss på info@egyptiskacompagniet.com.  Vår målsättning är att kundservice ska besvara ditt mail inom 24 timmar vardagar.

 

Produkter och totalkostnad

Samtliga produkter vi säljer kan användas i Sverige. Totalkostnad, inklusive fraktkostnad, eventuella andra avgifter och moms är tydligt specificerade i kassan. Erbjudanden är tydligt angivna med tidsbegränsning och övriga villkor. Lagerstatus visas alltid på respektive produktsida. Vi reserverar oss för slutförsäljning. 

Fri frakt gäller vid köp över 199 kr. Vid köp under gränsen för fri frakt tillkommer en fraktkostnad på 49 kr. Alla fraktpriser är inklusive moms.

Försäljning till minderåriga

Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Kontakta oss på info@egyptiskacompagniet.com för mer information.

 

Priser

De priser du finner på webbsidan www.egyptiskacompagniet.com är dagsaktuella priser inkl. 25% (alt 6%) moms. Momsen redovisas i ordersammanställningen tillsammans med eventuella fraktkostnader som skall bekräftas innan köp. Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra priserna motsvarande. Prisjusteringar kan ske när som helst utan anmälan eller avisering.

Presentkortskod / Rabattkod

Eventuell presentkortskod eller rabattkod anges i kassan under "Ange rabattkod / presentkortskod". Rabattkoder kan ej kombineras med varandra om inte detta tydligt har angetts i villkoren för den specifika rabattkoden. Ansvaret för att ange korrekt rabattkod ligger hos kunden och prisjusteringar pga. felaktig rabattkod kan ej genomföras i efterhand. Fler än ett presentkort kan ej användas på ett köp i kassan. Vänligen kontakta oss om du vill använda fler presentkort vid samma beställningstillfälle.

 

Priser utanför EU (gäller ej kunder i Norge)

Vid köp, där ordern skeppas utanför EU, debiteras ingen moms. I priset ingår ej eventuell införselmoms, skatter, tullavgifter samt administrativa avgifter till fraktleverantör i destinationslandet. Dessa betalas i förekommande fall av mottagaren. Avgifternas storlek varierar från land till land. Observera att priserna automatiskt presenteras i ditt eget lands valuta. Tillgängliga valutor på webbplatsen är EURO, GBP, USD, NOK, DKK och SEK. För besökare från övriga länder utanför EU presenteras priserna i USD.

 

Ångerrätt

Du har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera funktion och finish. Vi förbehåller oss rätten att vid retur av vara göra ett värdeminskningsavdrag om varans status har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset.

Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du utan frågor returnera dina produkter till oss inom 30 dagar efter att du har mottagit dem. Vid delleverans gäller 30 dagar efter att du har mottagit den sista varan på din order. Återbetalning sker sedan snarast, inom högst 14 dagar efter att vi har fått produkterna till oss. Återbetalning sker med samma betalsätt som ursprungligen använts. Vid returen bör produkterna packas ordentligt i oskadad originalförpackning samt originalemballage. Originalförpackningen får inte användas som ytterkartong då produkten kan skadas. 

För att kunna hantera din retur behöver vi ditt namn, kundnummer och ordernummer - bifoga följesedeln i paketet och ange tydligt vad du vill returnera så har vi all information vi behöver för att snabbt kunna hantera din retur. Om du inte har kvar din följesedel så kan du skriva ut denna PDF och lägga i paketet: Returblankett

Vid eventuellt utnyttjande av returrätt betalar du fraktkostnaden. Returer ska skickas till vår adress, som du finner längst ner på hemsidan, och det går bra att paketet skickas till ombud för uthämtning.

Tänk på att du ansvarar för att varorna kommer fram hela till oss. Packa därför gärna varorna noggrant så att de inte skadas och gärna med en spårbar försändelse, t.ex. paket eller rekommenderat brev. Vid retur av paket från utlandet är det viktigt att märka paketet med RETUR för att undvika extra kostnader. Ångerrätt gäller inte för måttanpassade eller specialbeställda produkter enligt dina instruktioner såsom anpassningar och modifieringar av originalprodukter.

 

Garantier

Naturligtvis har du de sedvanliga garantier som finns på de varor du köper av oss. Vi följer de regler som omfattas av Konsumentköplagen. Se www.konsumentverket.se för mer information. Garantivillkoren gäller i Sverige.

Produkter

Kundservice

Handla tryggt

Om oss

Hållbarhet